2017. február 28., kedd

Honnan valósiak az olvsóim?

Huh,jó régen nem találkoztunk,de most hogy örüljetek jöttem terrorizálni titeket :D
Lehet örülni.
Tudom,hogy zavaros lett a sztori vége(remélem nem mindenkinek)és a másik blogomon is szünet van(ihlethiány),de lenne pár kérdésem és kihirdetni valóm .

Egyébként meg MI A FASZ?! Pár hete vettem észre hogy több ,mint 35 ezren vagytok már.Az egyetlen ami ki tudok nyögni jelenleg,hogy MI A FASZ?KÖSZÖNÖM!!
Nem tudom ,hogy mi dobta meg ennyire a forgalmat de remélem nem az hogy pár napja pornó oldalakról lehet a blogomra jutni(aki ezzel kapcsolatban tudna segíteni az írjon kérlek),emiatt eléggé aggódok,mert mi van ha bajom  lehet belőle pl: lopják az adataimat stb..

És ami a legfőképpen aggaszt az az hogy a forgalmam forrása legfőképpen az USA.Nem hiszem ,hogy 28 ezren tudnak magyarul Amerikában és az én blogomat böngészik.Elég fura.
Szóval!Honnan valósiak vagytok?Főleg a külföldiek érdekelnek .Kérlek írjátok meg kommentben és ha össze jön 10 komment kaptok rólam 10 tényt ,talán az igazi nevemet is :)(igazán nagy lelkű díj...)

Na jó elég a  faszságaimból jön a jó hír: Új blogot kezdek.
My Daddyes címmel fog fölkerülni és foggalmam sincs mikor kezdem el.
Wattpadon már fent van nem tudom mikor fog bloggeren is.

A sztori röviden :
 Louis 17 éves amsterdami magántanuló,anyagi nehézségekkel küzd a szülei által ráhagyott adósságok miatt,azért kénytelen munkát vállalnia.Vagy lehet egyáltalán munkának nevezni a prostitúciót?Louis már az első alkalommal megtanulja,hogy mennyire kegyetlen ez a világ.De a büszkesége nem fontosabb számára a beteg hugánál.
Egy este azonban Louis találkozik Niall-el aki beavatja őt a "hímkurvák" rejtelmeibe,ezáltal Louis megismerkedik az Apucijaival.
De talán ők sem azok akiknek mutatják magukat...

Képtalálat a következőre: „zarry”   Képtalálat a következőre: „louis cute”

Igen tudom,hogy van egy ehhez hasonló  angol történet,de csak a fölállás az, a történet teljesen eltér majd a Daddy kink sztoriktól.


Persze csak akkor indul majd el a történet ha lesz rá jelentkező.
:)H

3 megjegyzés:

  1. Hali! Én budapesten azon belül is a 23. kerületben élek. Engem az érdekel hogy milyen néven vagy fent wattpadon.
    Puszikaaaa

    VálaszTörlés
  2. Szia. Köszi hogy írtál :)
    Wattpados nevem : zarryass

    VálaszTörlés

Ha szeretnél e-mail értesítőt.

Név

E-mail *

Üzenet *